Vakuumske vrečke za prehrano

Večnamenske plastične vakuumske vrečke na veliko:

  • za mesarje
  • za pridelovalce sadja in zelenjave
  • za predelovalce mleka
  • za pekarne
  • za industrijsko pakiranje

Vavčer za pridobitev certifikatov

Podjetje Šeruga VAC d.o.o. se ukvarja s proizvajanjem in prodajo vakuumskih in večnamenskih vrečk, večinoma za evropski trg.

Ker pretežno sodelujemo s tujimi partnerji, smo leta 2012 vzpostavili sistem za vodenje kakovosti, in sicer po sistemih ISO 9001:2015 in ISO 22000:2005, ki pa ju je potrebno vsako leto vzdrževati.

Namen projekta je tako prispevati k vzdrževanju obeh standardov in s tem zagotoviti konkurenčnosti podjetja, kar bo prispevalo k večji možnosti prodaje na tujem trgu, večji varnosti proizvodnje in urejenim poslovnim procesom.

V okviru javnega povabila »Vavčer za pridobitev certifikatov« smo tako pridobili sofinanciranje stroškov vzdrževanja obeh standardov za leto 2019, v višini 60% upravičenih stroškov.

Javni razpis je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo: www.mgrt.gov.si ter Slovenskega podjetniškega sklada: https://www.podjetniskisklad.si/sl/. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.